Select Page

TOO STRESSED OUT?

Är du alldeles för stressad för att ha tid med en massa mindfulness å sånt där? Och veckodagarna när kurserna är placerade passar ändå inte in i ditt schema? Och du tänker att du hellre väntar. Att du kan gå en kurs framöver, nästa år, eller sen bara?

Men egentligen så vet du att du VERKLIGEN skulle behöva hjälp att komma ner i varv, komma i kapp och skapa rutiner för återhämtning. Och framförallt lära dig att ta hand om dig själv på sikt, lära dig hur du lyssnar på din kropp och dig själv.

Visst vore det skönt att ha en hel låda full av verktyg som hjälper dig att ta vara på ditt liv, som hjälper dig att Se dig själv helt och fullt. Och visst vore det skönt att hitta ett lugn inom dig själv som hjälper dig att hantera all den stress och oro som inte tycks släppa? Och visst vore det skönt att vara närvarande när livet erbjuder de mest delikata små stunder av upplevelser med både människor vi tycker om och andra små och stora saker som är värda vår uppmärksamhet?

Så…:)
Jag förstår om det verkligen är så att du inte har tid. Så ser verkligheten ut för väldigt många av oss idag. Och det är också då det är lätt att glömma att det är ditt fina och värdefulla liv som rusar förbi, ibland i en rasande fart.

För om du tänker efter – Finns det egentligen en endaste anledning att inte ge sig själv möjlighet att stanna upp lite?

Jag kan skräddarsy en 8 veckors kurs till dig, Privat. Det blir Du och Jag i lugn och ro. Inga andra. Vi hittar en tid som skulle fungera för dig. Maila mig på jenny@jennyhellstrom.com så hittar vi en tid och ett pris. Du är varmt välkommen att höra av dig med dina frågor eller funderingar, tveka inte en sekund.

Allt har sin tid, heter det ju, men ibland så behöver man bara ta tag i sig själv och ge sig själv det man faktiskt är värd.

Läs om vad andra tycker här!

Läs här om mindfulness som metod!

Läs här om hur mindfulness påverkar ditt liv i stort.

 

Kram Jenny
pexels-photo-326649

Pin It on Pinterest

Share This