Testimonials

“Det jag tyckte bäst om med kursen var kvaliteten och strukturen, men även att få träffa likasinnade och få upp ögonen för många nya tankesätt och verktyg för livet. Idag dömer jag mig själv inte lika hårt som jag gjorde förut. Jag är mer uppmärksam och mycket snällare mot mig själv. Det var verkligen en ynnest att gå kursen. Mycket kärlek, öppen stämning och väldigt utvecklande.”

Hanna Berglund

 
pexels-photo-214574“Den här kursen har förändrat mitt liv! Både hur jag ser på mig själv i jobbet och privat. Jag är mycket lugnare och mer närvarande idag än förut. Det var som en intensiv och strukturerad reflektionsrunda! Det var mer utmanande än vad jag hade förväntat mig, men eftersom det fanns så mycket lyhördhet och trygghet i miljön, så hade jag mod att våga lite mer än vad jag hade vågat annars. 8 veckor var helt klart nödvändigt. Jag skulle gärna gå längre! Det här har man med sig för resten av livet.”

Joanna Alm

 

“Det som var bäst med kursen var insikten om att jag kan styra mina reaktioner och att jag i slutändan alltid har fler valmöjligheter än vad jag tror. Jag kan idag se mig själv utifrån, på ett sätt som jag inte har gjort förut. Det var bra att kursen var 8 veckor så att man fick tid på sig att komma in i tänket.”

Lena Ottosson

Dessa referenser kommer från deltagare på Jennys 8-veckors grundkurs i Mindfulness.

Pin It on Pinterest

Share This