Select Page

Testimonials (Swedish)

Jag känner att detta är bland det bästa jag har gjort. Jag känner mig grundad och trygg med mig själv på ett nytt/ annat sätt än innan. Jag är mycket mer närvarande och kan se mig själv och mina tankar, känslor och reaktioner på ett helt nytt sätt. Mina prioriteringar ser annorlunda ut idag jämfört med innan kursen. Den här kursen har varit så mycket bättre än vad jag nånsin hade kunnat hoppas på!”

Linda Engshagen (8-veckors grundkurs)

 

Jag visste inte mycket om mindfulness innan jag började den är kursen och hade ingen aning om att det kunde ge en sådan fantastisk effekt. Kursen har hjälpt mig att finna ro och balans i mina tankar och känslor. Istället för att slukas av stress och rädsla i konflikter är jag nu lugn och kan se situationer mycket klarare. Jag har mer energi och är så mycket gladare och piggare. Den här kursen har gett mig så otroligt mycket. Jag trodde aldrig att det kunde bli såhär bra!

Sandra Bellan (8-veckors grundkurs)

 

”Jag har inte ångrat en sekund som jag har spenderat på kursen med kursgänget eller de stunder som jag har jobbat på egen hand.  Jag känner att jag idag kan vara i nuet mycket lättare, det känns nästan lite konstigt självklart numer. Jag har verkligen förstått vikten av att inte vara någon annanstans än där jag ska vara. Jag är mer närvarande i samtal och orkar mycket mer när jag mediterar, men framför allt så är jag mycket snällare mot mig själv. Kursen har varit helt annorlunda mot vad jag trodde:) Jag hade inte räknat med att känna sån värme för hela gruppen och tycker att det har varit toppenhärligt! Mindfulness har gett mig bra verktyg som jag vet att jag kommer att ha med mig resten av livet.”

Ebba Hoflin Nygren (8-veckors grundkurs)

 

”Har fått en jättebra verktygslåda och har nu lättare att hantera många olika situationer. Jag har bättre tålamod och förståelse för både mig själv och andra. Det har varit så skönt att ha de här lugna timmarna varje vecka. Nu stressar jag inte vidare till nästa tanke på samma sätt som tidigare, jag tar mig istället mer tid och andas dessutom mycket lugnare. Jag är väldigt positivt överraskad:) Jag förväntade mig mer flum:) men det har faktiskt känts väldigt konkret.”

Malin Johansson (8-veckors grundkurs)

 

”Väldigt väl investerade pengar! Den här kursen har gett mig oerhört mycket. Så många nya tankar och förhållningssätt som hjälper mig i vardagen och i livet. Allt har varit så givande, både det teoretiska och det praktiska.”

Therese Nilsson (8-veckors grundkurs)

”Kursen har hjälpt mig att bli mer accepterande och förstående gentemot mig själv. Jag är även mer accepterande inför mina tankar och känslor och viftar aldrig bort dem längre. Jag har länge önskat lära mig mer om mindfulness och är så glad att jag fick gå en kurs med just Jenny. Jag har blivit så mycket mer medveten om vad som pågår i min kropp och vad som händer runtomkring mig. Jag trivs mer med mig själv nu än någonsin tidigare.”

Lovisa Nilsson (8-veckors grundkurs)

 

”Jag har tyckt om lugnet att få komma till kursen varje vecka. Det har varit väldigt värdefullt att det inte har varit några pekpinnar och jag känner att jag har kunnat ta det hela i min egen takt. Jag känner mig generellt sett mycket lugnare inombords nu och kursen har verkligen hjälpt mig att tydligare se vad som pågår inom mig. Det har hjälpt mig att hitta mitt andningsankare.”

Britt Andersson Löf (8-veckors grundkurs)

 

“Det jag tyckte bäst om med kursen var kvaliteten och strukturen, men även att få träffa likasinnade och få upp ögonen för många nya tankesätt och verktyg för livet. Idag dömer jag mig själv inte lika hårt som jag gjorde förut. Jag är mer uppmärksam och mycket snällare mot mig själv. Det var verkligen en ynnest att gå kursen. Mycket kärlek, öppen stämning och väldigt utvecklande.”

Hanna Berglund (8-veckors grundkurs)

 

“Den här kursen har förändrat mitt liv! Både hur jag ser på mig själv i jobbet och privat. Jag är mycket lugnare och mer närvarande idag än förut. Det var som en intensiv och strukturerad reflektionsrunda! Det var mer utmanande än vad jag hade förväntat mig, men eftersom det fanns så mycket lyhördhet och trygghet i miljön, så hade jag mod att våga lite mer än vad jag hade vågat annars. 8 veckor var helt klart nödvändigt. Jag skulle gärna gå längre! Det här har man med sig för resten av livet.”

Joanna Alm (8-veckors grundkurs)

 

“Det som var bäst med kursen var insikten om att jag kan styra mina reaktioner och att jag i slutändan alltid har fler valmöjligheter än vad jag tror. Jag kan idag se mig själv utifrån, på ett sätt som jag inte har gjort förut. Det var bra att kursen var 8 veckor så att man fick tid på sig att komma in i tänket.”

Lena Ottosson (8-veckors grundkurs)

 

Samtliga referenser kommer från några av deltagarna på Jennys 8-veckors grundkurser i Mindfulness.

Pin It on Pinterest

Share This